جمعه , می 24 2019
آخرین خبرها
خانه / کشاورزی و زراعت / دانلود ، طرح توجیهی پرورش قارچ خوراکی با ظرفیت 50 تن در سال

دانلود ، طرح توجیهی پرورش قارچ خوراکی با ظرفیت 50 تن در سال

طرح توجیهی پرورش قارچ خوراکی با ظرفیت 50 تن در سال

دسته بندیکشاورزی و زراعت
فرمت فایلdoc
حجم فایل23 کیلو بایت
تعداد صفحات18
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

نوع فایل: ورد word (قابل ویرایش)

قسمتی از محتوای فایل :

تعداد صفحات : 18 صفحه

وزارت تعاون

معاونت طـرح و برنامه

طرح توجیه فنی ، مالی و اقتصادی

پرورش قـارچ خوراكـی

با ظرفیت 50 تن در سال

خـلاصــه طــرح

موضوع طرح :پرورش قارچ خوراكی به ظرفیت 50 تن در سال

محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر كشور

سرمایه گذاری كـل: 8/889 میلیون ریال

سهم آوردة متقاضی: 8/89 میلیون ریال

سهم تسهیلات: 800 میلیون ریال

دورة بازگشـت سرمایه: 26 ماه

مقدمـه :

مواد پروتئینی ، یكی از مهم ترین اجزای مواد غذایی مورد استفاده انسانها است. نیاز طبیعی بدن انسان به این مواد ، مبین ضرورت استفاده آنها در سبد غذایی خانواده ها است. از دیرباز انواع گوشت ها، خصوصا گوشت قرمز‌ منبع اصلی تامین پروتئین موردنیاز انسان بوده است.

لكن در حال حاضر ، به واسطه تغییر روش زندگی از سنتی به ماشینی و كاهش تحرك افراد در زندگی روزمره ، استفاده از گوشت قرمز بدلیل دارا بودن مقدار زیادی مواد چرب رو به كاهش نهاده و در عوض، استفاده از مواد غذایی ای كه با داشتن مقدار كافی پروتئین، برای سلامتی زیان آور نباشند مورد توجه واقع شده است. حبوبات ، سویا و قارچ خوراكی مهم ترین منابع پروتئین غیر حیوانی هستند كه امروزه به طور وسیع مصرف می‌شوند. در این میان بازار مصرف قارچ خوراكی به دلیل افزایش سطح آگاهی جامعه نسبت به فواید و روش مصرف آن ، روند رو به رشدی را تجربه می‌كند.

قارچ ، به علت اینكه سرشار از مواد پروتئینی ، گلوسیدی ، ویتامین‌ها و لیپیدها است می‌تواند غذای مناسب و كاملی برای انسان به شمار آید. ضمن اینكه به واسطه سهولت پرورش قارچ های خوراكی می‌توان آنها را به صورت تازه ، خشك ، كنسرو و پودر به بازار عرضه نمود.

اجرای این طرح به عنوان یك فعالیت تولیدی ، ضمن اینكه گامی به سوی خود اتكایی كشور در صنایع غذایی به شمار می‌رود، می‌تواند بسترساز اشتغال به كار نیروهای متخصص ( خصوصا در علوم كشاورزی ) و فاقد تخصص گردد. ضمن اینكه بانوان كارآفرین نیز می‌توانند با پیاده سازی این طرح، گامی در جهت توسعه میهن بردارند.

روش تولـید :

مراحل پرورش قارچ خوراكی عبارتند از:
الف- تهیه بذر
ب- تهیه كمپوست
پ- كشت بذر
ت- رشد ریشه‌های قارچ
ث- خاك ریزی
ج- برداشت

الف- تهیه بذر:
برای تهیه بذر ، دانه های گندم را بعد از جوشاندن در كیسه های كوچك پلاستیكی ریخته و جهت جلوگیری از هجوم میكروب های هوازی به آن ، دهانه آن را با پنبه مسدود نموده و به مدت دو ساعت در اتوكلاو استریل می‌كنند. سپس بسته‌های فوق‌الذكر را با ماده تلقیحی با هاگ و اسپور واریته قارچ مورد نظر تلقیح می‌كنند و سپس كیسه ها را در محوطه با حرارت حدود 25 درجه سانتی گراد به مدت سه هفته نگهداری می‌نمایند كه در این مدت، میسیلیوم بر روی دانه های گندم رشد نموده و آماده كشت می‌باشند و این عمل را تهیه مایه می‌نامند.

ب- تهیه كمپوست:
كمپوست از اختلاط كاه ، كود مرغی، گچ، اوره و آب به نسبت 10، 5، 7 ، 4/0 و 25 حاصل می‌شود.

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

همچنین ببینید

دانلود تحقیق در مورد آلوئه ورا

دسته بندی کشاورزی و زراعت فرمت فایل ppt حجم فایل 6.196 مگا بایت تعداد صفحات …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *